= Welkom =


Welkom op de website Kinderen van het Licht


In dit nieuwe tijdperk van wakkerworden
waarin de wereld talloze veranderingen
ondergaat die de mens zelf heeft geschapen
uit onwetendheid, wil deze website terug
gaan naar de bron.
De kinderen van het Licht zullen wereldwijd
opstaan en leiden vanuit hun innerlijke kracht
Laten we hand in hand de waarheid aan het
licht komen en ons verbonden bewustzijn
samen sterken tot een wereld van eenheid.


28 januari 2013

De rijzende ster van de waarheid in de alternatieve media



Zouden de rollen niet omgedraaid moeten zijn en de MSM (Main Stream Media) dagelijk hun nieuws en programma’s moeten vullen met waarheid? Wordt het u ook duidelijk wat  sponsoring, aanbeveling en goedkeuring door hen die profiteren van de boodschap inhoudt?

Het is er altijd geweest maar nu is het meer zichtbaar dan ooit tevoren. Het is zichtbaar voor degenen die het willen en kunnen zien. De matrix brokkelt af voor onze ogen.
Olie, geld en politiek maakten de dienst uit maar er is verandering op komst.
Veel mooie mensen hebben hun leven gegeven of op het spel gezet om het echte nieuws, de waarheid naar buiten te brengen. Hun aantal neemt toe, verandering zit in de lucht en kan niet langer ontkent worden.
Rijdt mee op de golven van verandering als je wakker bent.
Laat je optillen door die golf!


Kijk eens naar de huidige medische wereld. Er zijn tientallen manieren om naar gezondheid en ziekte te kijken. Slechts één daarvan is allopathie, onze huidige westerse geneeskunde en die wordt als ‘normaal’ en gangbaar ervaren. Dat is pas sinds kort zo. Deze manier van genezen is slechts een eeuw oud en heeft nu al een monopolypositie door de macht van de farmaceutische industrie die de verkoop van medicijnen voorop heeft staan.

Oudere geneeswijzen die door de eeuwen heen hun waarde hebben bewezen moeten wijken voor het grote geld. Men leert ons nu dat we sceptisch moeten staan tegenover homeopathie en kruidengeneeswijzen e.d. Klinkt dat niet hypocriet?


De draagwijdte van de manipulatie die op ons losgelaten wordt nadert zijn kritische punt. Dat is een goede zaak. Het zal consequenties hebben maar de realiteit zal voelbaar zijn voor de gevoelige mens. Aan u de keuze en dat is bepalend voor de weg die samen in gaan slaan.

Het is van belang te erkennen dat dit fysieke leven eindig is. Dat is niet meer dan normaal. Als je te gehecht bent aan dit bestaan is dat een slecht uitganspunt voor verandering in bewustzijn. Als je spiritueel wakker bent kun je door naar het volgende niveau. 

Godsdiensten hebben hun best gedaan dat te voorkomen en ons dit leven voor te houden als een lijdensweg die we moeten gaan om een hemel te verdienen.
Wij leven in een begrensde wereld, we worden daarin vastgehouden door krachten die ver voorbij ons kennende bewustzijn reiken. Religies hebben hun werk gedaan door erop te zinspelen en er een doel aan te geven, filosofen beschreven het maar wij kunnen het vanuit ons innerlijk ervaren. 

Ik ken het antwoord niet op alle vragen maar ik weet wel dat het belangrijk is wakker te zijn in deze wereld. De realiteit is maakbaar, veranderbaar en als we daarmee gaan werken is alles mogelijk.
Vertrouw op je hart.


Ieder van ons krijgt dingen op zijn pad en mag beslissingen nemen steeds weer opnieuw.
Doe je best, maak de juiste keuzes voor jezelf en voor de wereld!

Als altijd met liefs, Zen www.zengardner.com
Bron: http://beforeitsnews.com/alternative/2013/01/the-rising-tide-of-alternative-truthstream-2543402.html


Bron: http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=M3&s=M122&ss=P1990&l=NL 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten