= Welkom =


Welkom op de website Kinderen van het Licht


In dit nieuwe tijdperk van wakkerworden
waarin de wereld talloze veranderingen
ondergaat die de mens zelf heeft geschapen
uit onwetendheid, wil deze website terug
gaan naar de bron.
De kinderen van het Licht zullen wereldwijd
opstaan en leiden vanuit hun innerlijke kracht
Laten we hand in hand de waarheid aan het
licht komen en ons verbonden bewustzijn
samen sterken tot een wereld van eenheid.


4 januari 2013

Alleen met onze toestemming



Er gebeurt niets zonder onze toestemming. Op de een of andere manier, bewust of onbewust, geven we goedkeuring of laten we onze afkeuring blijken door onze daden, woorden en intenties.

We leven in een krankzinnige wereld en deze is gemanifesteerd omdat we dat toelaten en willen. Dit zotte systeem zou zonder onze medeplichtigheid niet bestaan. Zonder soldaten zouden er geen oorlogen zijn, zonder bankiers en handelaars geen economische slavernij en zonder bereidwillige bestuurders en handhavers geen sociale afbraak en controle. Wij mensen werken eraan mee. We werken goed samen.
Als we niet meewerken, kunnen zij niet succesvol doorgaan.

 

Waarom?

Omdat voor de meeste van ons doorslapen het gemakkelijkste is. Wakker worden en de ware realiteit om ons heen zien is verschrikkelijk confronterend. Inzien, dat het ernstig mis is in de wereld en erkennen dat er verwoestende gevolgen zijn voor het overgrote deel van de mensheid. Dat zou betekenen, dat je zelf ook moet veranderen en misschien zelfs iets doen moet.
De meeste mensen hebben een modus ontwikkeld om met de huidige situatie om te gaan en dat is hun manier van leven geworden. De meeste mensen ontkennen gewoon dat het mis is of zeggen dat het niet zo slecht gaat.

Geloof

De subtiele maar sterkere partner van ontkenning is, ironisch genoeg, het geloof. Wanneer je blijft hopen, geloven en dromen dat het beter zal worden, wordt je onderbewustzijn en het vermogen om zelf bewust en doeltreffend op te treden gekaapt. Immers, je "gelooft" dat de oplossing zichzelf spontaan zal aandienen of dat er hulp van buitenaf onderweg is.
Veel mensen hebben voor de weg van het geloof gekozen. De manipulatoren hebben deze zwakheid van de mens slim in hun voordeel gebruikt. Geloofssystemen kunnen een handige uitvlucht zijn. Het is comfortabel en je bent niet alleen. Hoeveel kerken en religieuze instellingen zijn er niet waaruit je kunt kiezen? En waar zoveel mensen in geloven, daar moet toch een kern van waarheid inzitten?
Het gevolg is hersenloze acceptatie van de status quo.
Religies zijn dus zeer effectief. Zogenaamde trouwe gelovigen zitten wereldwijd gevangen in "kerken van geloof en hoop" en bidden samen voor hun bevrijding en de verlossing van een wereld, die ze zelf hebben helpen opbouwen en iedere dag actief blijven steunen! Zie je daarin niets vreemds?
Gelovigen accepteren geestelijke en spirituele machthebbers, ze zijn immers aangesteld door “God”. Daar valt niet tegen op te boksen. Carte blanche. Het is hetzelfde als de onbetwiste loyaliteit aan de moorddadige zionistische staat Israël. En zo weinig mensen zien het voor wat het is.



Castratie

Wanneer je je realiseert hoe ver deze valse hoop op bevrijding reikt... . Het zorgt ervoor dat mensen inactief worden en blijven. Passiviteit is het perfecte handvat voor de lafhartige controllers en sociale ingenieurs.
Dit gebeurt niet alleen in religies, maar ook in wetenschappelijke en intellectuele kringen, in het dom makende onderwijs, de New Age beweging, elkaar na-apende media enzovoort. Zodra je autonomie weggeeft aan groepsdenken, ga je energie en bewustzijn verliezen. En snel ook.

Oppassen

Mensen moeten voortdurend op hun hoede zijn. Er zijn tal van met elkaar verweven geloofssystemen, sommigen zijn ronduit agressief wervend, anderen weer heel subtiel. Wees kritisch en bevraag alles! Blijf wakker en het komt goed.
Geloofssystemen brengen vaak subtiele geestelijke mishandeling met zich mee. Mensen zijn in de wereld van vandaag in principe vanaf de geboorte “gehandicapt”. Ze zien de nuances van bedrog in het maatschappelijke weefsel niet, totdat ze wakker worden... of totdat het te laat is.
Kijk maar eens als er een nieuwe rage of vermeende sociale verschuiving optreedt, de massa zwaait als zeewier op de sociale getijdenstroom mee. Ze weten niet dat ze een keus hebben. Ze zien de keus niet. Het is blijkbaar goed zo. De sociale verandering rondom hen doet conformeren, of het goed is of niet schijnt er niet toe te doen. Veel mensen denken dat ze naar eigen besef en geweten handelen, in de praktijk blijkt dat erg tegen te vallen.
Het is een ernstige sociale ziekte. Geloofssystemen zijn een logisch bijproduct en grote instandhouder van deze gefabriceerde illusie.
En vergeet niet, er staan tal van parasitaire krachten klaar om toe te slaan op de naïeve nieuwe "gelovige", wanneer deze uitreikt naar meer. Wees je er bewust van.
Deze korte verhandeling is een reactie op de vele opmerkingen en artikelen die ik de laatste tijd ben tegengekomen, ze zitten vol met verkeerde afhankelijkheid.
Het komt zoveel voor in onze niet erg bewuste wereld. Het wordt ons met de paplepel ingegoten, via het onderwijs, de media en op elke mogelijke manier. We moeten deze invloeden herkennen en ze zien voor wat ze zijn. Dan moeten we ons losmaken.
Het is niet moeilijk. Neem afstand.
Wees de waarnemer die je werkelijk bent.
Alles wordt duidelijk.

Veel liefde,
Door Zen Gardner, 4 december 2012
Bron: http://beforeitsnews.com/alternative/2012/12/not-without-our-consent-2507792.html  
Vertaald door ‘t Vertalerscollectief

Bron: http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=M3&s=M122&ss=P1947&l=NL

Geen opmerkingen:

Een reactie posten