= Welkom =


Welkom op de website Kinderen van het Licht


In dit nieuwe tijdperk van wakkerworden
waarin de wereld talloze veranderingen
ondergaat die de mens zelf heeft geschapen
uit onwetendheid, wil deze website terug
gaan naar de bron.
De kinderen van het Licht zullen wereldwijd
opstaan en leiden vanuit hun innerlijke kracht
Laten we hand in hand de waarheid aan het
licht komen en ons verbonden bewustzijn
samen sterken tot een wereld van eenheid.


5 april 2012

Vaccinatieclaim volledig onderuit gehaald!



Wetenschappelijk onderzoek toont aan
Antilichamen zijn NIET nodig voor het bestrijden van virussen..!

x

Het fundament valt onder vaccinaties vandaan!!

x
2012 © Bron: Natural News (origineel HIER)
2012 © vertaling WantToKnow.nl/.be – Guido Jonkers
x
Terwijl de medische-, de farmaceutische- én de vaccin-industrie bezig zijn om nieuwe vaccins te ‘ontdekken’ en deze er op ongelooflijk tempo doorheen te drukken, voor zowat elk wissewasje wat een mens zou kunnen overkomen, blijkt uit een nieuwe studie, die werd gepubliceerd in het tijdschrift ‘Immunity’ dat de hele constructie, waarop de vaccinatie-theorie is gebaseerd, volledig onhoudbaar te zijn.
Het blijkt dat het natuurlijk afweersysteem van het menselijke lichaam, ons immuunsysteem dus, uit zowel aangeboren als uit adaptief componenten bestaat. Adaptieve componenten zijn onderdelen van het immuunsysteem die zijn ‘aangeleerd’. Deze beide componenten werken samen om elke ziektekiem buiten het lichaam te houden of eruit te werken, waardoor er feitelijk geen enkele reden is om anti-lichamen te gaan kweken in je lijf, door het ontvangen van gefabriceerde, farmaceutische vaccins. Is dat een revolutionaire ontwikkeling of is het dat niet?
De theorie achter al deze batterij van vaccins, die we als mensen ‘zouden moeten ontvangen om gezond te blijven’, is de volgende gedachte: Een door vaccinatie opgewekte, mimimale infectie, veroorzaakt het prikkelen van één van de twee voornaamste witte-bloedlichaampjes in het immuunsysteem, de zogenaamd ‘B-cellen’. Deze B-cellen gaan op hun beurt anti-stoffen produceren, als onderdeel van het genoemde adaptieve immuunsysteem. Feitelijk probeert men met vaccins dus een kleine infectie te veroorzaken, waarop het lichaam reageert met het aanmaken van anti-stoffen tegen specifiek deze (kleine) infectie, waarbij het lichaam tevens deze ziektekiemen leert ‘kennen’, zodat bij een grote infectie, van DEZELFDE aard, het lichaam de nodige anti-stoffen reeds paraat heeft.
Nederland staat op de wereldranglijst van 'meest toegediende baby/peutervaccinaties, op plaats 4..!
Maar uit het nieuwe onderzoek wordt het FEIT belicht, dat aangeboren immuniteit een significante rol speelt in het bestrijden van infecties door het betreffende menselijke lichaam. En dat dit aangeboren immuniteitskenmerk een veel belangrijker rol speelt dan de adaptieve delen van het immuunsysteem. Met andere woorden: het is veel belangrijker als mens, wat je aan immuunkwaliteiten bij je draagt, vanaf je geboorte, dan dat je ERBIJ leert aan ‘immuniteitstruucs’, in de strijd tegen infectieziektekiemen..!
In uitgevoerde wetenschappelijke tests bleek overduidelijk dat door het immuunsysteem aangemaakte antilichamen, NIET IN STAAT BLEKEN op eigen houtje infecties te bestrijden..!  In feite komt dit erop neer dat de hele theorie van de door vaccins opgewekte groei van antilichamen in het immuunsysteem, volledig onderuit is gehaald.. En dat betekent simpelweg, dat deze door vaccins opgewekte anti-lichamen GEEN ENKELE LEGITIEME ROL spelen in het bestrijden van infecties..!! Wat is derhalve dan het nut nog van vaccinaties..?? En je weet hoeveel van deze vaccinaties een baby/peuter/kleuter in Nederland te verstouwen krijgt..!! (zie afbeelding)

“Onze bevindingen zijn volledig in tegenspraak met de huidige kijk op ‘anti-lichamen’ en de absolute noodzaak om deze opgewekte ‘anti-lichamen’ in het lijf te hebben om weerstand te bieden aan virus-infectieziektes zoals bijvoorbeeld het VSV (vesicular stomatitis virus). Het onderzoek geeft een veel grotere rol aan de ‘B-cellen’ in het immuunsysteem, als bewaarders van de macrofagen (viruseters) in de antivirale immuniteit.” Aldus Dr. Ulrich H. von Andrian van de gerenomeerde Harvard Medical School. Hij voegt hieraan toe
“Het is nu essentieel om verder onderzoek te doen naar de specifieke rol van anti-lichamen en interferonen in de immuniteit tegen soortgelijke virussen, die het zenuwsysteem aantasten, zoals hondsdolheid, het West Nijl-virus en Encephalitis. (hersenvliesontsteking)”

Dr. Ulrich H. von Andrian
Zoals ook door Dr. Russell Blaylock werd uitgelegd in een recent interview met Mike Adams, de Health Ranger, is het niet alleen zo dat vaccins niet zo werken als men beweerd en mee adverteert, maar dat nu overduidelijk blijkt, dat vaccins de optimale werking van het immuniteitssysteem van het lichaam aantasten..! In plaats van de bewering dat vaccins het lichaam als het ware leren om te reageren op infecties, maken vaccins het immuunsysteem feitelijk kreupel om TH2-type cytokines te produceren en daarmee cellulaire immuniteit te genereren. Een functie waarmee het lichaam zichzelf beschermt tegen dodelijke virussen en bacterieën.
Opnieuw blijken dit aanwijzingen dat de grootspraak waarmee overheidswetenschappers en farmaceuten beweren dat vaccins als het ware een ‘Godsgeschenk’ zijn, een volledig onware bewering is. Er is sprake van een vaccinatie-mythe; vaccinaties dienen GEEN ENKELE MEDISCH DOEL, zo blijkt uit onderzoek van de Harvard Universiteit, één van de meest prestigieuze universiteiten van de wereld.
En ongeacht of de medische wereld dit nu gaat toegeven of niet, pro-vaccinatie propaganda blijkt zichzelf steeds vaker in de voeten te schieten met leugenachtige claims en valse onderzoeken, die het tegendeel zouden moeten beweren. Maar het ergst van alles, in dit kader, is het uiterst geraffineerde spel waarmee Big Pharma probeert de link tussen vaccins en vaccinatieschade te verdoezelen en zelfs helemaal te elimineren. Vaccinatiewetenschap komt langzaam maar zeker op de schroothoop van de pseudo-wetenschap terecht, hoe serieus de vaccinatie-professoren u ook aankijken..!.
Bronnen voor dit artikel, o.a.:
http://www.medicalnewstoday.com/releases/242403.php
http://www.niaid.nih.gov
http://www.naturalnews.com/035335_vaccines_Dr_Blaylock_children.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten