= Welkom =


Welkom op de website Kinderen van het Licht


In dit nieuwe tijdperk van wakkerworden
waarin de wereld talloze veranderingen
ondergaat die de mens zelf heeft geschapen
uit onwetendheid, wil deze website terug
gaan naar de bron.
De kinderen van het Licht zullen wereldwijd
opstaan en leiden vanuit hun innerlijke kracht
Laten we hand in hand de waarheid aan het
licht komen en ons verbonden bewustzijn
samen sterken tot een wereld van eenheid.


19 november 2010

De Farmaceutische industrie en de gestolen toekomst van onze kinderen



Een pharmaceutisch bedrijf kan zijn aandeelhouderswaarde alleen maar vergroten door meer medicijnen te verkopen maar dat is in strijd met de werking van die medicijen. Want met werkende medicijnen raak je je klanten kwijt: gezonde mensen hebben geen medicijnen nodig. Beter maken is dus niet de bedoeling, ook al moet daarvoor een onwerkzaam medicijn worden verkocht. De markt wordt tegenwoordig dan ook overspoeld met medicijnen die niet werken of meer ongewenste werkingen hebben dan gewenste werking,zoals voormalig wetenschapper Dr John (Rengen) Virapen,2,3,4 verklaarde die na 35 jaar in dienst te zijn voor de farmaceutische industrie (Eli Lilly) ontslag heeft genomen om het publiek te waarschuwen over de gevaarlijke motieven en kwade praktijken van de farmaceutische industrie en psychiatrische medicijnen.

Wist je dat:

• grote farmaceutische bedrijven ± € 35.000 per jaar per praktiserende arts besteden om de arts ertoe te bewegen hun producten voor te schrijven?

• meer dan 75 procent van de vooraanstaande wetenschappers in medicijnen betaald wordt door de farmaceutische industrie?

• er voor veel nieuw toegelaten medicijnen alleen kortetermijnonderzoek is gedaan en dat niemand de effecten kent op patiënten die de medicijnen over langere periode of zelfs de rest vanhun leven gebruiken?

• de farmaceutische industrie ziekten verzint en ze met doelgerichte marketingcampagnes promoot om de afzetmarkt voor hun producten te vergroten?

• er medicijnen in de handel zijn, waarbij omkoperij een rol speelde bij het goedkeuringsproces? (lees: Bijwekingen waarvan sommige dodelijk kunnen zijn.)


Vaccins

In het rijtje onzinnige medicatie's vallen ook het griep-vaccin & het Gardasil-vaccin. HPV zou zogenaamd een virus zijn dat baarmoederhalskanker veroorzaakt en HPV-vaccinaties zouden je daartegen beschermen. De chemische samenstelling van het Gardasil-vaccin voor baarmoederhalskanker is onbekend, en wettelijk verboden ! . De bijwerkingen kunnen de dood tot gevolg hebben ,de kans op baarmoederhalskanker is onder Gardasil-gebruikers bijna 50% hoger. Uit een document uit 2006 blijkt dat vrouwen (die HPV-seropositief zijn / een onschadelijke HPV besmetting hebben) en behandeld worden Gardasil veel en veel meer kans hebben baarmoederhalskanker op te lopen dan vrouwen die geen Gardasil gebruiken, daarbovenop geeft de Amerikaanse regering toe dat ze door middel van injecties overdraagbare ziekten verspreiden !!!!! De Gardasil activeert het onschuldige HPV naar een schadelijke toestand. Het is feitelijk komen vast te staan dat onder voorzittersschap van José Manuel Barroso op 20 september 2006 door 25 Eurocommissarissen (één per lidstaat), zonder voorafgaand positief besluit van de verantwoordelijke ministers uit die 25 lidstaten, aan Sanofi Pasteur MSD vergunning is verleend voor de invoer van de Gardasil HPV-vaccins, daarom heeft NCF een klacht ingediend bij de Europese commissie (lees: Klacht aan de Europese Commissie )
Ritalin en/of Concerta

Ritalin is een amfetamineproduct, oftewel een hard drug. Het werd gesynthetiseerd in 1944 en werd geïdentificeerd als een stimulerend middel! De stof werd genoemd naar Rita, de vrouw van de uitvinder, de CIBA-chemicus Leandro Panizzon. Pikant detail: toen in Vlaanderen Ritalin op de markt verscheen, moest de naam gewijzigd worden omdat RIT = Recherche et Industrie Thérapeutique reeds bestond (voormalig Glaxo Smith Kline) en hierdoor werd het uiteindelijk ‘Rilatine®’ Dus alléén in België wordt deze gewijzigde naam toegepast…).

Een studie van het Brookhaven National Laboratory (BNL), gepubliceerd in the Journal of the American Medical Association (JAMA) bevestigt niet alleen de gelijkenis van ritalin met cocaïne, maar concludeert bovendien dat bij een bepaald gebruik de werking van Ritalin op het dopaminesysteem in de hersenen, 30 maal sterker is dan dat van cocaïne; het middel blijkt bovendien de weg naar latere verslavingen te vergemakkelijken.

Pikant détail: in hun onderzoekingen met primaten (apen) naar de effecten van amfetaminen op de hersenen, maken wetenschappers liever gebruik van Ritalin, dan van cocaïne…

De negatieve lange termijn effecten van ritalin gebruik op de zich ontwikkelende kinderhersenen – deze zijn pas na het 21ste levensjaar volgroeid – zijn allang bekend, maar worden nog altijd niet eerlijk en open naar buiten gebracht. De reguliermedische nieuwsgierigheid daarnaar is zeerbeperkt: de financiële belangen van Big Farma zijn groot, en op een vraag die men niet stelt, hoeft geen antwoord te worden gevonden. In Amerika heeft Ritalin inmiddels de bijnaam ’kindercocaïne’ (Kiddie Coke) verworven, pillen en recepten worden levendig verhandeld.

De Belgische apotheker Fernand Haesbrouck laat in zijn boek ‘ADHD-medicatie, medische megablunder’ niets aan duidelijkheid te wensen over omtrent de werking in de hersenen van methylfenidaat (Ritalin en Concerta). Dit zijn stoffen die piperidylbenzilaatesthers zijn, werken hallucinogeen en vernietigen de receptoren in de hersenen.

Inmiddels laat de Amerikaanse praktijk van Ritalin-gebruik al tal van verschijnselen zien van depressie, agressief en gewelddadig gedrag (schietpartijen op scholen), overlijden door hartbeschadigingen, en gevallen van zelfdoding. De lijst van ’bijwerkingen’ (lees: de onvermijdbare ongewenste negatieve effecten van lichaamsvreemde chemische substanties) is schier eindeloos, en beschrijft vaak exact die elementen waartegen het middel juist wordt ingezet…


Bron: http://sites.google.com/site/nocancerfoundationnl/big-farma



Geen opmerkingen:

Een reactie posten